Producten
 

Werkplaats Service Nederland is dealer van Airo-chemie. Deze fabrikant uit Duitsland produceert sinds 1957 twee-componentenplamuren. Airo-plamuren staan bekend om een zeer gewaardeerde en constante kwaliteit. Deze plamuren worden wereldwijd gebruikt in de automotive- en transportsector, industrie en ambacht.

Werkplaats Service Nederland levert uit voorraad het complete programma plamuren van Airo. Of het nu gaat om een universele polyesterplamuur (airo-unipol), een polyester spuitplamuur (zoals airo-unispray) of U zoekt een epoxi plamuur voor de scheepsbouw (Airo-Nautic), Airo Nederland garandeerd snelle levering door geheel Nederland.
Voor informatie over onze plamuren; kijk onder technische productinformatie op pagina www.airo.nl : datasheets.
Hier vind U technische informatie over alle airo-producten.

Inmiddels staat de merknaam Airo ook bekend om haar autolak producten; blanke lak, primers en füllers. Deze door Airo-chemie ontwikkelde producten voldoen aan de nieuwe milieu regelgeving.
Naast deze producten gefabriceerd door Airo-chemie, is Werkplaats Service nederland in staat U tegen zeer aantrekkelijke prijzen een pakket paint en non paint artikelen aan te bieden. Door grootschalig in te kopen, en dankzij veelal eigen import biedt Werkplaats Service Nederland een kompleet pakket producten als; auto- en industrielakken, schuurmiddelen, kitten, tapes, maskeerproducten, verfspuiten, werkplaatsgereedschap, enz, enz.

Onze vakbekwame vertegenwoordigers vertellen U er graag meer over.
 

Binnen ons assortiment hebben wij enkele artikelen voor U uitgelicht:

 

Airo-Unipol

Universele 2-componenten polyester plamuur met een groot toepassingsgebied.
Kan als grove of als fijne plamuur verwerkt worden. Geringe naharding - gemakkelijk schuurbaar. Uitstekend hechtvermogen op diverse ondergronden zoals: Galvanisch verzinkte metaalplaat, vuurverzinkte carrosserieplaat, staalplaat, aluminium, hout en glasvezelversterkte kunststof op polyesterbasis.
Verpakkingen: blik 250gr, 500gr, 1kg, 2,5kg. Als ook in alle in de markt zijnde kokers voor dispensers 1,5kg, 3kg en 10kg

 

Airo-Unispray


2-componenten universele polyester-spuitplamuur (poly surfacer)  met  uitstekende  vuleigenschappen. Uniek is zijn goede hechting op o.a. verzinkte ondergronden.
Te gebruiken op: Galvanisch verzinkte metaalplaat, vuurverzinkte carrosserieplaat, staalplaat, aluminium, hout en glasvezelversterkte kunststof op polyesterbasis.
Verpakking: blik 1Ltr

Airo-Acryl füller High Solid 4:1


Snelle droging, gemakkelijk schuurbaar en met een groot vulvermogen zijn de uitstekende eigenschappen van deze 2-komponenten grondverf. Al naar gelang het te vullen werk is het mogelijk, deze grondverf in te zetten voor dikkere lagen,  voor nat in nat spuitwerk, of als normale primer. Leverbaar in 2 kleuren (licht- of donker grijs) welke onderling te mengen zijn, waardoor er een ideale ondergrond ontstaat voor een optimale dekking van de uiteindelijke aflak.
Verpakking: blik 1Ltr of 4Ltr en de verharder in 0,25 of 1Ltr

Airo-Ultra Plus High Solid blanke lak VOS<420


Airo Acryl-Klarlack HS Ultra Plus bevat niet meer dan maximaal 420 gr. oplosmiddel per liter spuitklare oplossing en voldoet daarmee aan de nieuwe gestelde milieu eisen. Het is een 2:1 2-componenten systeem Hij wordt toegepast als blanke lak op metallic-basislak of uni-kleuren. Hij is bestand tegen chemische en mechanische belastingen. De lak droogt op met een glanzend en hard oppervlak. De lakfilms zijn elastisch en krasvast. Airo Acryl-Klarlack HS Ultra Plus is weer- en lichtbestendig, zelfs onder zware klimatologische omstandigheden.
Verpakking: blik 1Ltr of 5Ltr en de verharder (verschillende type’s zoals extra kort, kort, normaal of lang) in 0,5Ltr of 2,5Ltr 

              Meer info?