De onderneming KS TOOLS

KS TOOLS Werkzeuge - Maschinen GmbH is een van de internationaal leidende leveranciers van gereedschappen en werkplaatsuitrusting. De in 1992 opgerichte onderneming gevestigd in Heusenstamm in de deelstaat Hessen heeft op dit moment meer dan 350 medewerkers en wereldwijd negen vestigingen.

KS TOOLS kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van haar producten, voortdurende innovatie, een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding en grote flexibiliteit.

Het product programma biedt actuele probleemoplossingen en intelligente gereedschappen voor zeer veeleisende gebruikers. Aan de kwaliteit van de producten stellen we hoge eisen. De modernste productiemethodes en een lopende controle van de geproduceerde gereedschappen waarborgen een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur van de producten.

Met de certificering van het managementsysteem conform DIN ISO 9001 onderstreept KS TOOLS bovendien haar streven, de service voortdurend te verbeteren.

Startte de onderneming in 1992 nog met een assortiment van rond 30 gereedschappen, waren dat er rond de eeuwwisseling al 5.000. Vandaag liggen meer dan 32.000 artikelen van velerlei soort in het centrale magazijn – van hamer en beitel via een groot aantal verschillende sleutelsets tot speciale gereedschappen voor personen- en bedrijfswagens, verwarming en sanitair, aircotechniek en vooral voor de industrie. Daarnaast worden werkplaatsuitrusting, bewaarsystemen en concepten voor probleemoplossing aangeboden, waarmee het totale assortiment vakkundig wordt afgerond.

De klanten onderhouden met KS TOOLS traditioneel een hechte relatie en de onderneming verkoopt haar premium producten in meer dan 135 landen.

De Actie kranten van KS TOOLS

KS TOOLS beschouwt zich niet slechts als moderne gereedschappenleverancier.

Ons doel is het, u efficiënte probleemoplossingen voor de voortdurend groeiende eisen van uw werk van alledag te presenteren. De best mogelijke service, intelligente gereedschappen, uitgebreide vakinformatie en uiteraard competente contactpersonen onderscheiden KS TOOLS.

Een gereedschap is snel verkocht - de klant daarentegen volkomen tevreden stellen en hem ook na de aanschaf tot een fan maken, betekent hard werken. Maar daartoe zijn wij graag bereid. We hechten er grote waarde aan om ook in de aftersales topprestaties te leveren. Ongeacht of het gaat om de uitgebreide homepage, het Tool-channel, het serviceteam of de vakhandelspartners, elke klant wordt uitgaande van zijn behoeften individueel begeleid.