DOWNLOAD STEL DOCUMENTATIE HIER

STEL srl, opgericht in 1979, wordt wereldwijd gerespecteerd als een prestigieuze fabrikant van INVERTER-producten. Het produceren van een uitgebreid assortiment kwaliteit INVERTER las- en plasmasnijmachines. De oprichters, mevrouw Annamaria Mazzucco en de heer Ermanno Barocco, zijn nog steeds actief betrokken bij het bedrijf, en pleiten voortdurend voor hun filosofie van het ontwikkelen van nieuwe innovaties door te investeren in geavanceerd technologisch onderzoek.
Deze filosofie en energie worden nu overgedragen aan de volgende familiegeneratie die voortdurend nieuwe ideeën introduceert die resulteren in de voortdurende vooruitgang van de grote Italiaanse

Elk jaar herinvesteert Stel opnieuw 10% van de gehele jaaromzet om producten aan te bieden die verbeteren, prestaties leveren, betrouwbaar zijn en ecologisch efficiënter zijn.
Met de realiteit van aanhoudende internationale expansieprogramma's heeft Stel nu vestigingen in Polen en Turkije. De succesvolle internationale distributie van Stel-producten is te danken aan een netwerk van verschillende persoonlijke samenwerkingsverbanden en bedrijven die reiken van Europa tot Australië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika, tot Brazilië en Chili en de VS.
Een opmerkelijke combinatie van Italiaanse traditie en geavanceerde technologie. Dit zijn twee van de belangrijkste kenmerken die men kan vinden bij een bezoek aan het bedrijf Stel in Castegnero, enkele kilometers van Vicenca.
 

  Fabriek van 5.000 m²
- 50 gespecialiseerde medewerkers
- 20.000 INVERTER-lasmachines geproduceerd per jaar
- Export in 35 landen

Stel is voor veel bekende lasmachine merken de ontwikkelaar van hun inverter technologie.

Jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gevestigd op de markt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten. Een groep die sterk is met de resultaten en altijd klaar is om zichzelf te vernieuwen, denkt aan de toekomst nu gericht op het bereiken van nieuwe doelstellingen.

Het zijn onze klanten die STEL inspireren om consequent te evolueren, niet alleen met technologie, maar ook in het perfectioneren van ontwerp. Al meer dan 30 jaar zijn de grijs-geel-rode kleuren altijd geïdentificeerd met STEL. Met onze klanten voortdurend in de voorhoede van onze ideeën, begint STEL nu aan een baanbrekende nieuwe generatie machines in een nieuwe gestroomlijnde ontwerp- en kleurencombinatie. Een ultramoderne mix van zwart-grijs en de opvallende zakelijke ROOD van STEL zal nu worden geïntroduceerd met de nieuwe generatie. Inclusief de onmiskenbare STEL ROOD, blijft het hart van de STEL-traditie uitdrukken, voor passie en voor perfectie, en voor nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen.

Machines voor professionals
Pure prestaties.
Bij Stel worden we gedreven door een enkele passie, een enkele obsessie: het creëren van uiterst betrouwbare lasmachines voor de meest veeleisende professionals.
Elk detail van hun concept, ontwikkeling, constructie en afwerking wordt gedreven door dezelfde gezamenlijke zorg voor uitmuntendheid. Stelmachines, productie- en kalibratievoorzieningen voldoen aan de hoogste internationale criteria voor stevigheid, betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. En Stel is een van de weinige wereldwijde machinefabrikanten die alle functies en prestaties levert aan het genadeloze onderzoek van het sterkste testinstituut ter wereld.
Daarnaast is Stel-productie nu gekwalificeerd door C.S.A International (gebaseerd op ISO / IEC 17025: 2005) voor export naar Noord-Amerika.
Men wordt eenvoudigweg niet zomaar een fabrikant van wereldklasse-

 

 https://www.youtube.com/watch?v=ymy3bzmCb1M