Lasdampafzuiging op maat.

 

Het begon allemaal met het afzuigen van lasrook. Het eerste product van de KEMPER Group was een toestel voor puntafzuiging. Dit is vandaag nog steeds de kerndeskundigheid. KEMPER is een leider in deze technologie en verbetert voortdurend de beroepsveiligheid met hun innovaties op vlak van filtratie- en afzuigapparatuur voor metaalverwerkende bedrijven.

KEMPER biedt een uitgebreide portfolio aan: van kleine, mobiele afzuig- en filtratie-eenheden, tot volledige oplossingen voor grote productiehallen. Met een aanbod gaande van snijtafels tot lamellen- en ophangsystemen, alsook van ademhalingsbescherming tot reiniging van de lucht in de fabriekshal, beschermt KEMPER werknemers tijdens het lassen en snijden tegen geluidsoverlast, straling en gevaarlijke deeltjes.

Bij al de producten komt de bescherming van de werknemer altijd op de eerste plaats. Daarenboven biedt de familie ook een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en ontwikkeling van op maat gesneden oplossingen.


 

Kemper afzuiging is er niet alleen voor de werkplaats maar ook voor de medewerker. Lashelmen met verse luchtvoorziening is in menig lasafdeling geen luxe. Weet u dat ziekte door lasrookschade vaak ernstige gevolgen met zich mee brengt. Wacht niet te lang maar laat u vakkundig informeren door onze afzuig experts van Werkplaats service Nederland.


Kemper documentatie online