Werkplaats Service Nederland leverd een uitstekende kwaliteit slijpmaterialen. Er is door WSN gekozen voor 2 merken.  Tyrolit en Rhodius. 

Tyrolit is vanuit de Swarovski famillie grootgeworden. Iedereen kent het kristal van deze bekende Oostenrijkse famillie en  bijna iedereen heeft wel eens gewerkt met slijpmaterialen van Tyrolit. Tyrolit kent 3 kwaliteiten  premium, basic en standaard. Op het gebied van diamantschijven is Tyrolit de enigste firma die nog iedere dagwerkt aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van snijden en slijpen. Of het nu gaat om de bouw, de konstruktie werkplaats of de garage, Tyrolit en daarmee uw vakhandel werkplaats Service Nederland kan u precies informeren welk slijpmiddel past bij de bewerking die u gaat doen.  

Rhodius is vanaf het begin bij Werkplaats Service Nedertland al het vaste huismerk. Met de vision lamellenschijf van Rhodius laat ook dit merk zien niet vies te zijn van inovatie. Met meer dan 20.000 schijven kan Werkplaats Service Nederland zich preferred supplier noemen.  Rhodius weet prijs en kwaliteit aan elkaar te verbinden. 
Werkplaats Service Nederland is als importeur van dit merk al jaren een ervaren vakhandel en kan u als klant dan ook als geen ander wijzen op de juiste toepassing van iedere Rhodius slijpschijf. De medewerkers van Werkplaats Service Nederland zijn ervaren demonstrateurs en kunnen u op locatie de grote voordelen van onder andere de diamantschijven van Rhodius  tonen. Geen ineternet verkoop maar tegen zeer scherpe prijzen u vertellen welke schijf bij uw werkzaamheden past. Uw tevredenheid is onze drijfveer ! 


                              

Voor u als eindgebruiker heeft Rhodius alle slijpinfo online staan op www.rhodius.de  Hier vind u alle informatie over welke toepassing, welk toerental, welke samenstelling etc.