Werkplaats Service Nederland heeft de afgelopen jaren duidelijk keuzes gemaakt om als leverancier van hand, lucht en electrische  gereedschappen te kiezen voor een combinatie van kwaliteit, totaal pakket en goede verhouding mbt de prijs voor zowel bedrijf als particulier. In een overzicht laten wij u ons standaard produkten pakket zien van de diverse merken.

 Pro powertools

Pro power is een totaal pakket aan lucht gereedschappen van top kwaliteit. Pro power is een Atlascopco product waar jaren lange ervaringen en ontwikkeling hebben geleid tot een eigen lijn binnen het Atlas copco programma. Luchtgereedschappen die tijdens hun gebruik de kwaliteit inmiddels heeft bewezen. Machines voor zwaar en licht montage werk, slijpmachines op lucht speciaal voor de scheepsbouw en ook boor en schroefmachines voor lopendebandwerkzaamheden. Werkplaats Service Nederland leverd en repareerd het totale pakket aan machines tegen zeer aantrekkelijke prijzen.


KS TOOLS KS-Tools staat voor inovatie, hoge kwaliteitstandaard en een prima prijs. KS Tools is fabrikant van een totaal pakket aan hand gereedschappen voor iedere proffesionele werkplaats en hobbyist. Of het nu de lasserij  is of de garage de electrotechnisch monteur  of de timmerman KS Tools heeft het  Van gereedschapswagen tot metselspaan en van spanningzoeker tot aan ring ratelsleutel. Daarbij komt dat er ieder jaar diverse technische journaals worden uitgegeven waarin de consument duidelijk omschreven kan lezen waar aanbiedingen en producten van het merk KS Tools hun toepassing voor vinden. Geen krantjes met 1001 producten maar duidelijk een branche gericht technische krant . KS Tools is ook een van de weinige fabrikanten die TUV gecertificeerd  vonkvrij en titaan gereedschap leverd. U ziet Werkplaats Service Nederland is niet voor niets de KS-Tools dealer van midden Nederland.