Lassen en snijden


Met meer dan 20 jaar ervaring in de lastechniek heeft Werkplaats Service Nederland inmiddels klanten op alle nivaeu's. Of het nu gaat om "NIL" opleidingscentra of de regulieren autoschadewerkplaats, Werkplaats Service Nederland ondersteunt en adviseerd bij de juiste keuze alvorens men overgaat tot de aanschaf van las en of snijmachines. Werkplaats Service Nederland leverd een totaal pakket aan Mig, TIG, plasma, autogeen en puntlasapparatuur. Werkplaats Service Nederland is importeur van STEL en  Thermal Arc en ook leverancier voor de merken ESAB, Tico, Kempi, Rehm M-Weld, GYS en  IMS.

 


Werkplaats Service Nederland repareerd alle merken las en snij apparatuur. Of het nu gaat om een ESAB, Metallit, STEL of Rehm. Onze technische dienst repareerd ieder merk. Werkplaats Service Nederland  vervangt niet alleen printplaten maar repareerd ze ook. Dit bespaard vaak vele honderde euro's aan reparatie kosten. Iedere machine gaat voorzien van keuringscertificaat NEN3140 terug naar zijn eigenaar, en op iedere reparatie heeft men 6 maanden garantie. 

Werkplaats Service Nederland leverd en repareerd niet alleen machines, maar traint ook de gebruiker in zijn werkomgeving.Niet alleen verkoop maar ook verhuur van las en snijmachines behoren bij WSN tot de mogelijkheid.

Ook de automatisering van het las en snijproces kan door Werkplaats Service Nederland worden gedaan. Een eigen plasma high defenition in combinatie met een M-CUT SNAKE snijtafelheeft in 2011 het machine pakket completer gemaakt.  De ultra moderne M cut snijtafel in combinatie met highdefenition plasma Ultra cut 400  van Thermal dynamics is sneller en voordeliger dan welke laser dan ook. Zeker bij het snijden van aluminium worden honderden euro's bespaard tijdens het snijproces. Verder is WSN sinds 2013 dealer van Koike Snijassecoires geworden. Koike is top kwaliteit middels de eenvoud waarvan de KOIKE PNC 12 kleine snijautomaat het ultime voorbeeld is .

 

 

Neem contact op met ons en bespreek uw mogelijkheden en wensen en laat ons geheel vrijblijvend een passende aanbieding doen. 

      

 

 

U kunt ook komen kijken bij een van de door ons geleverde snijtafels en zien hoe deze in de praktijk zijn meerwaarden bewijst. Een Ultra cut 400 met volautomatische gasconsolle.